در این نوع از پارتیشن ها درب های پارتیشن از کف یا سقف یا هردو روی ریل سوار شده اند و باعث ایجاد تحرک و حالت کشویی یا تاشو در پارتیشن میشود و این جابه جایی مزیت بزرگی برای این پارتیشن ها به حساب می آید.
_4824.jpg)
ویژگی های پارتیشن های تاشو
- عایق صوتی
- استحکام در مقابل آتش
- انعطاف پذیری جهت مجزا سازی محوطه اتاق
- بهترین مکان استفاده در مراکز نمایشگاهی، هتل ها، مراکز خرید، مدارس، سالن چند منظوره سالن ضیافت، اتاق کنفرانس، اتاق آموزش و...
امروزه پارتیشن ها کاربرد بسیار زیادی پیدا کرده است که ساده ترین روش جداسازی و تفکیک فضاهای بزرگ به اتاقک های کوچک تر است.

- پارتیشن متحرک: برروی ریلی سوار شده اند و به کمک آن باز و بسته میشوند.
1.پارتیشن پانلی
2.پارتیشن تاشو
- پارتیشن غیر متحرک: مانند یک دیوار عمل کرده و قابلیت باز و بسته شدن ندارند
مشخصات پارتیشن های متحرک:
اغلب چهار لت دارند که به وسیله ی لولا بهم متصل شده اند
فریم دور این پارتیشن ها اغلب از ام دی اف بوده که درون آنها را میتوان با متریالی از قبیل پارچه، چوب، چرم، شیشه، بامبو و یا ترکیبی از آنها پر کرد.
فرق پارتیشن های پانلی با پارتیشن های تاشو
یکی از اصلی ترین ویژگی آن ها در این میباشد که بطور موقت می توان آن ها را جمع کرد. پارتیشن های پانلی میتوانند فضا را به طور موقتی تفکیک سازی کنند که در عین مجزا بودن، ارتباط میان دو بخش به قوت خودش باقی بماند. اما پارتیشن های تاشو فضا را به صورت کامل تقسیم بندی می کند. و می تواند دو فضای کاملا مستقل را ایجاد کند. قیمت پارتیشن تاشو پایین تر از پارتیشن پانلی بوده که میتوان گفت تقریبا نسبتا مقرون به صرفه تر است.
_8154.jpg)
پارتیشن تاشو
پارتیشن های تاشو همانند نامشان ،تاشو و جمع شونده میباشند که به کمک ریلی که در بالای کار منصوب گشته حرکت کرده و با در نظر گرفتن ابعاد قابلیت جمع و باز شدن را دارند که به همین خاطر است به پارتیشن تاشو یا در اصطلاح پارتیشن آکاردئون نامیده میشوند. پارتیشن تاشو در سه مدل اعم از ام دی اف و پی وی سی و چرم به بازار ارائه میگردد.


