کناف چیست؟
این سوال ممکن است که بارها و بارها در ذهن شما شکل گرفته باشد که کناف چیست؟ دارای چه کاربردهایی است؟ در کجا از کناف استفاده میشود ؟ که ما برای پاسخ گویی به سوالات شما این مطلب را در سایت گرد آورده ایم.
کناف یا به عبارت دیگر دیوار جداکننده، در جهت تفکیک فضاها در مکان های گوناگونی مورد استفاده قرار مگیرند. کناف ها معمولا در فضای داخلی منازل و نیز بخش هایی از ساختمان که دارای دیوارهای غیر باربر هستند به کار گرفته میشوند. دو مدل از کناف ها با عناوین سی.سی.دبلیو و یو.یو.دبلیو هستند که درون چهارچوب در بکار گرفته میشوند، که توسط پیچ های خاصی با صفحه هایی که از جنس چوب یا گچ است روی در نصب شده و محکم در جای خود فیکس میشوند. در حین انجام کار ممکن است که شکاف هایی میان قاب و صفحه های نصب شده بوجود بیاید که میتوانید با استفاده از نوارهای چسبی و بتانه آن ها را پوشش دهید.
ضخامت دیوارهای تفکیک کننده کناف از ضخامت دیوار آجری و بتنی بسیار کمتر است که به همین دلیل میتوان هرزمان خواستیم تغییراتی در مدل کناف ایجاد کنیم.به این صورت که می توان انواع گوناگون لوله کشی و تاسیسات برقی را با بوجود آوردن حفره هایی نیز از آنها عبور داد، که همین موضوع از مزیت های دیوار کناف محسوب میشود
معایب دیوار کناف
دیوار های کناف نسبت به رطوبت و ضربه بسیار آسیب پذیرند. به همین دلیل نمیتوان از کناف در مکان هایی از قبیل حمام و محیط های مرطوب بهره برد. حتی پیشنهاد ما این است که بدلیل ضربه پذیر بودن دیوار های کنافی از ایجاد این نوع دیوار ها در باشگاه های ورزش رزمی خودداری شود چرا که مقاومت کناف نسبت به ضربه های ناگهانی بسیار پایین میباشد.
مزایای استفاده از دیوار کناف چیست
- سهولت در نصب: قابلیت نصب در حداقل ترین زمان را دارد.
- صرفه اقتصادی: هزینه تهیه و نصب کناف ها مقرون به صرفه و مناسب میباشد.
- واکنش به زلزله: کناف ها در زمان وقوع حادثه ای مثل زلزله واکنش مناسبی نشان می دهند.به این دلیل که مقاومت بالایی و استحکام کافی در زمان فشار دارند و بر اساس آزمایشاتی که صورت گرفته، آستانه تحمل کناف ها بالا میباشد و به همین خاطر است که در زمان رخداد زلزله خطرات کمتری داشته و واکنش مناسب تری را از خود نشان می دهند.
- وزن: سبک وزن بودن کناف ها که میتوان به طور تقریبی گفت۷۰ الی ۸۵ درصد از دیوار های اجری و... سبک تر میباشند همچنین قادر هستند تا نیروهایی را که به شکل قائم به آنها وارد میگردد را تحمل نمایند.
- داشتن قابلیت تعمیر و تعویض: چرا که در هر مرحله ای از کار این امکان وجود دارد که به سهولت قسمت های مورد نظر را جا به جا نمایید و در صورت بروز هرگونه خرابی نیزدیوار جدید را جایگزین آن نمایید.