اگر تمامی اجزای سازنده ی پارتیشن (هم دیواره پرکننده هم فریم هم سازه اطراف پارتیشن) از جنس MDF باشد پارتیشن MDF نامیده میشود. اصولا پارتیشن های MDF به دو دسته تفکیک میشود:
این دسته بندی بر اساس طرز مونتاژ و دمونتاژ صورت میگیرد که در سیستم ها و فضاهای اداری کاربرد به سزایی دارد و بایستی در تهیه و انتخاب آنها دقت بسیار زیادی به کار برید.چرا که نصب و راه اندازی پارتیشن باید برای شما راحت باشد تا بتوانید کمال استفاده را از آن داشته باشید. معمولا یکی از مهمترین کاربردهای این پارتیشن هادر فضاهای اداری میباشد که میتواند محیط و فضای کار هر یک از اعضا را از دیگری تفکیک سازی کند. با توجه به مسائل ذکر شده بدیهی است که پارتیشن ام دی اف از محبوبیت بالایی بین افراد برخوردار است.
در پارتیشن ام دی اف روکش روی ام دی اف ها تنوع بسیار بالایی دارند که چند نمونه از پرکاربردترین و مهمترین روکش ها میتوان به روکشهای PVC , HPL و VINILIUM اشاره کرد. برای نصب و راه اندازی پارتیشن ها باید دقت زیادی به کار ببرید .مثلا پیش از هرکاری باید محل مورد نظر برای نصب پارتیشن ام دی اف به طور دقیق اندازه گیری شده و محاسبه شود و در مرحله ی بعد نوبت به انتخاب طرح و مدل خواهد رسید. توصیه میشود برای انتخاب پارتیشن ام دی دف از فردی ماهر و متخصص کمک بگیرید. چون استفاده از این پارتیشن ها فنی و بسیار پیچیده است. بنابراین باید نصب و راه اندازیس این پارتیشن ها نیز باید توسط فردی ماهر و مجرب صورت بگیرد و شما بتوانید با اعتماد کامل کار را به ایشان بسپارید که تیم متخصص رسا پارتیشن با متخصصان ماهر و حرفه ای خود در این زمینه میتواند کمک شایانی به شما و مجموعه شما ارائه دهد.
اگر بخواهیم راجع به ساختار پارتیشن ام دی اف توضیحی ارائه دهیم باید بگوییم خود ام دی اف تشکیل شده از فراورده های چوبی میباشد که در واقع ام دی اف ها تخته های فیبری هستند که تحت فشار قرار گرفته و به شکل یکدست در امده اند. چگالی متوسط ام دی اف ها حدود 650 تا 800 کیلوگرم بر متر مکعب است و روش تولید آن نیز روش خشک میباشد. از آنجایی که ام دی افها از ضایعات چوبی فشرده شده تحت فشار تولید شده اند مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت نیز دارد. MDF ها امروزه بیشتر در نقش مغز کار مورد استفاده قرار میگیرند که در صنعت چوب از جمله کابینت سازی کاربردهای فراوانی دارد. بنابراین از همین ام دی اف ها نیز در صنعت پارتیشن سازی استفاده میشود.
دلیل انتخاب ام دی اف برای پارتیشن
ام دی اف چه ویژگی هایی دارد که منجر شده کاربرد فراوانی در صنعت پارتیشن سازی داشته باشد؟
- وزن مخصوص ام دی اف یا همان دانسیته
- تنوع ابعاد و ضخامت
- قابلیت تولید سطح صاف و متراکم ام دی
- دارا بودن قابلیت ماشین کاری
مزایای استفاده از پارتیشن ام دی اف دوجداره
قابلیت عبور کابل های برق، تلفن، و سایر موارد تاسیساتی از داکت های تعبیه شده در آن
غیر رسانایی بودن برق و اتصال بدنه
استفاده از پارتیشن دو جداره MDF با جنس شیشه سندپلاست، شیشه ساده و طلق پلی کربنات با ۹۲ درصد شفافیت و ضدضربه
نداشتن اتصال به زمین
ایستایی و استقامت
قابلیت شست و شو
اختلال و حواس پرتی کمتر
زیبایی سازی محیط
مزایای پارتیشن ام دی اف اداری
هزینه های به صرفه تر نسبت به پارتیشن های آلومینیومی و شیشه ای
قابلیت نصب سریع و راحت
قابل جابه جایی بعد از نصب
تنوع بالای طرح و رنگ