پاراوان چیست و چه کاربردهایی دارد
با توجه به اینکه امروزه ما با انواع جداکننده ها برای تفکیک محیط و فضا آشنایی داریم و از آن ها استفاده میکنیم بایستی در خصوص پاراوان ها و نحوه استفاده آنها و کاربردهایی که دارند توضیحاتی بیان نماییم تا بر اساس نیاز خود بتوانید بهترین انتخاب را برای پارتیشن داشته باشید.
همانطور که احتمالا مطلع هستید ،تفکیک قسمتی از فضا در محیطهای داخلی را بعضا میتوان بدون تخریب و ساخت و ساز انجام داد که راه کار آن نیز بهره بردن از پاراوان ها میباشد. حالباید گفت پاراوان ها نوعی پارتیشن متحرک هستند که برای مجزا کردن فضا و محیط بکار گرفته میشود. با در نظر گرفتن محدودیت هایی که در فضا وجود دارد به ویژه در اماکن اداری و تجاری از این پارتیشن متحرک ،جهت حفظ کردن حریم بخشهای گوناگون استفاده می نمایند که اغلب دارای لولا و 4 لنگه میباشد که همچنین برای تفکیک بخش های گوناگونی در مکان هایی متفاوت از قبیل منازل، اداره، محل کار، مطب پزشکی، بیمارستانها، کلینیکهای درمانی، مغازهها، آرایشگاهها و سایر نیز دارای کاربرد میباشد. هر چند که در شرکتها اغلب از پارتیشن های شیشهای جهت تفکیک فضا استفاده میگردد.
پاراوان ها از چه متریالی تشکیل شده اند هستند؟
در طول چند سال اخیر پاراوانها بیشتر از جنس چوب بوده اند ولی در حال حاضر به دلیل بالا بودن هزینه ی چوب، بیشتر از MDF مرغوب برای ساخت پاراوان ها استفاده می نمایند و همچنین باید بگوییم که از متریالی همچون پارچه، فلز، شیشه، پی وی سی و چوب طبیعی هم در تولید پاراوان نیز استفاده میشود که البته جنس UPVC و نیزMDF علاوه بر داشتن طرح و مدلهای گوناگون از دوام بالاتری برخوردار خواهند بود که حتی برای تمیز کردن آنها نیازی به شستشو نخواهد بود.
پاراوان ها در چه ابعادی تولید میگردند؟
راجع به سایز و ابعاد پاراوانها بایستی گفت که اغلب پاراوان دارای عرض حدودا ۴۰ تا ۶۰ سانتی متر هستند که ارتفاع آن ها نزدیک به ۱۸۵ سانتیمتر میباشد که این سایز نیز سایز استاندارد در پاراوان ها میباشد.در صورت ایجاد هر گونه تغییر در ابعاد پاراوان ها، ایستایی آن کمتر شده که با ضربه کمی میتواند سقوط نماید اما این موضوع چیزی از دوام و استحکام پاراوان ها نمیکاهدو در نهایت اینکه تعداد لنگه های پاراوان ها نیز 3 الی 4 عدد میباشد.
کاربرد پاراوان
- محدود سازی فضای ورودی
- تفکیک نشیمن از فضای غذاخوری
- ایجاد فضای تعویض لباس
- تفکیک اتاق کار
- تفکیک فضای سرویس بهداشتی
تفاوت پاراوان ها با پارتیشن ها در این میباشد که پارتیشن ها تفکیک کننده هایی هستند، که قابل حمل و جابجایی نیستند و استفاده از آنها به زمان و هزینه بیشتری نیاز دارد به این معنا که بطور ثابت عمل می نمایند، ولی با این حال مزیتی که پارتیشن ها دارند پوشش بیشتر فضا و همچنین یکنواخت ساختن محیط میباشد.