پارتیشن دو جداره MDF
MDF یکی از گزینه های مطلوب به منظور ساخت پارتیشن است. در پارتیشن MDF ساختمان و اسکلت پارتیشن از MDF است و با روکش لمینت و لبه های آن با PVC پوشانده می شود. پارتیشن ام دی اف از لحاظ ساختاری بسیار محکم است و طول عمر زیادی دارند . پارتیشن MDF دوجداره به نوعی پارتیشن گفته میشود که علاوه بر تفکیک قسمت های مورد نیاز در یک مکان ، قابلیت بالایی در جلوگیری از ایجاد آلودگی صوتی دارد. این پارتیشن در ارتفاع کوتاه، نیمه بلند، بلند و همچنین تا ارتفاع سقف قابل تولید و اجرا می باشد. ارتفاع پارتیشن دوجداره به عواملی مثل جریان گردشی هوا و عایق شدن از نظر صوتی بستگی دارد. همچنین در پارتیشن دوجداره از شیشه دوجداره بکار برده می شود که ارتفاع شیشه ها بر اساس خواسته مشتری و روشنایی موجود در فضا قابل تغییر است.
از این پارتیشن های دو جداره به منظور چند تکه سازی فضای داخل و برقراری نظم استفاده میشود. جنس آن از نوع کلاف دور ام دی اف و پرکننده از ام دی اف و شیشه به شکل دو جداره یا تک جداره با تنوع رنگی بسیار زیاد میباشد. پارتیشن دوجداره بسیار کاربردی و با خاصیت میباشد و دارای ویژگی های ممتازی نسبت به بقیه پارتیشن ها است که می توان با توجه به نیاز خود و صحبت با مشاوران و تحقیق کامل یکی از آن دو را برگزینید. پارتیشن های دو جداره ام دی اف از آنجایی که از 5 لایه ام دی اف که دارای قطر شانزده میلیمتر است در آن استفاده شده، از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار است.
در این نوع پارتیشن از ستون زیاد استفاده نمیشود، به دلیل اینکه بدنه پارتیشن به میزان لازم مقاومت و استحکام دارد و توانایی قرار گرفتن بر روی زمین را بدون آنکه احتیج به ستون باشد، دارد. همچنین در پارتیشنهای دوجداره به سبب حذف خطوط اضافی در طراحی پروفیل، موجب زیباتر شدن آن می شود.
کاربرد پارتیشن دو جداره
- اغلب از پارتیشن دوجداره به منظور افزایش زیبایی، دکوراتیو بودن، ایستایی و ویژگی آکوستیک بهتر آن در مقایسه با سایر پارتیشن ها بکار برده می شود.
- پارتیشنهای دو جداره از مقاومت زیادی برخوردار می باشند و خود ایستا هستند.
- میتوان این نوع پارتیشن را به منظور پرده کرکره میان شیشهها بکار برد.
- این پارتیشن به آسانی و سریع نصب میشود.
- همچنین وجود فضایی مناسب میان ستون ها و تیرهای افقی، پارتیشن های دو جداره را جهت تعبیه کابل های تلفن و برق و اجرای سیستم داکتینگ ... مناسب و قابل استفاده کرده است. علاوه بر این ها زیبایی ظاهری که در پارتیشن دوجداره ام دی اف وجود دارد آن را بسیار منحصر به فرد کرده است.
مزیت های پارتیشن ام دی اف
- برش و شکل پذیری راحت
- محکم بودن و ایستایی بالا
- اتصالات مطلوب
- متنوع بودن طرح و بافت و رنگ پارتیشن ام دی اف
- ظاهری زیبا
- پارتیشن ام دی اف در مقایسه با پارتیشن آلومینیومی قیمت بهتری دارد
- ساخت آن زمان کمی لازم دارد
- اجرای راحت و به سرعت
- وزن پارتیشن MDF در مقایسه با بقیه متریال ها کمتر است
نقاط ضعف پارتیشن ام دی اف
- امکان عوض شدن شکل ظاهری اگر از اتصالات نامناسب استفاده شود
- بعد از دو یا سه مرتبه جابه جایی، امکان نصب دوباره آن وجود ندارد
- بعد از مونتاژ، امکان انتقال و حرکت پارتیشن ام دی اف وجود ندارد