پارتيشن شیشه بلوک دیواری
شیشه های بلوک دیواری از سال 1900 وارد صنعت ساختمانی شدند و به دلیل مزایای و فواید بسیار زیادی که دارند از استقبال زیادی برخوردار گردیده اند.
مزایای استفاده از پارتیشن های نوع بلوک شیشه ای:
_5440.jpg)
در پارتیشن بلوک شیشه ای از این بلوک ها استفاده های زیادی میشود. در برخی موارد به عنوان دیوار جدا کننده گاهی به عنوان نورگیر بین اتاق ها مورد استفاده قرار میگیرد. از بلوک های دیواری در جهت زیباسازی محیط نیز استفاده میکنند تا زیبایی و چشم نوازی محیط را دو چندان کنند. این بلوک های شیشه ای دوجداره و با ضخامت هشت سانتی متر میباشند. در اکثر موارد بلوک شیشه ای با سایر ابزار ساخت دیوار مقایسه میشود که این نشانگر ضخامت کمتر این بلوک ها نسبت به دیوار سنگی یا آجرچین است.
_3052.jpg)
بلوک شیشه ای دیوار را مانند بلوک های آجر یا سنگ روی هم میچینند و با ملات مخصوص محکم میکنند. این دیوار ها نور را به راحتی از خود عبور داده باعث روشنایی بیش از پیش محیط شده و فضا را روشن میکند. از آنجایی که ضخامت این بلوک ها بسیار کم است مانع از هدر رفتن فضا میشود ( ضخامت هشت سانتی متر) این در حالی است که اگر دیوار از جنس سنگ یا آجر باشد به علت ضخامت زیاد فضا را کوچکتر خواهد کرد.(ضخامت حدود 15 تا 20 سانتی متری) یعنی بلوک شیشه ای به اندازه ی نصف بلوک های سنگی و آجری ضخامت دارد.
_8112.jpg)
جالب است بدانید که بلوک های شیشه ای در رنگ های مختلفی وجود دارند که میتوانید متناسب با سلیقه یا دکوراسیون فضا از این بلوک ها استفاده کنید.
ویژگی ها و مشخصات بلوک های شیشه ای
عبور دادن نور و پخش آن در فضای اطراف
عایق مناسبی برای صدا گرما و سرما
از شیشه ی دوجداره تشکیل شده است که بین جداره ها خلا است.
به این دلیل که مراحل و روند دیوارکشی سنتی آجرچینی، گچ و خاک، سفیدکاری و نقاشی وجود داشته اما در بلوك های شیشه ای فقط شامل آجرچینی و بندکشی است.
